Meghívó - Közösségi tervezés I.

MEGHÍVÓ
A KÖZÖSSÉGI TERVEZÉSI WORKSHOP I. ALKALMÁRA

 

IDŐPONT: 2019. SZEPTEMBER 28., SZOMBAT, 10.00-15.00

HELYSZÍN: MISSZIÓS IRODA (Miskolc, Szeles u. 35.)

szervezők: Görögkatolikus Cigánymissziós koordinációs iroda, Dialóg a közösségekért közhasznú Egyesület

 

Háttérinformációk:

A Görögkatolikus Cigánymissziós Koordinációs Iroda támogatást nyert az "Értékünk a közösségünk!" című támogatási kérelmével, melyet az EFOP-1.3.7.-17, "A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenysége bővítésével" című pályázati felhívásra nyújtott be. Konzorciumi partnerünk a miskolci Dialóg Egyesület.

A projekt keretében a Miskolci Egyházmegye területén cigánypasztorációban aktív görögkatolikus lelkészeknek és lelkipásztori kisegítőknek egy közösségi tervezést célzó műhelymunkát szervezünk 2019 őszén összesen három alkalommal, minden őszi hónap utolsó szombatján. A műhelymunka ráépül azokra a tréningekre és workshopokra, amelyeket 2019 tavaszán és nyarán szerveztünk a görögkatolikus lelkészeknek és lelkipásztori kisegítőknek vezető- és közösségfejlesztési témakörben.

A műhelymunkában való részvételt elsősorban ajánljuk mindazoknak, akik korábban is becsatlakoztak a programba és szeretnének továbbhaladni velünk a közösségfejlesztés megismerése és megtapasztalása útján, de új szereplők csatlakozására is van lehetőség.

A közösségi tervezési workshop második és harmadik alkalmaira 2019. október 26-án és november 30-án fog sor kerülni, ugyancsak a Missziós Irodában.

A workshopon való részvétel ingyenes, a felmerülő költségeket a Görögkatolikus Cigánymissziós Koordinációs Iroda finanszírozza az EFOP-1.3.7-17-2017-00253 projekt támogatásának terhére.

A program az EFOP-1.3.7-17-2017-00253 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.

Várjuk szeretettel!

 

©2023 Dialog Egyesület. Designed By Endi

Search