Avasi Fotókör

Tevékenység célja

Az Avasi Fotókör egy évek óta működő fényképész önképző kör. Indulásakor a fotósok összefogtak, hogy egymást segítsék és egymástól tanuljanak. Jelenleg egy amatőr önkéntes fényképész a klub fő mozgatórugója, aki az évek során rendkívül jól kiképezte magát ezen a területen. A klub nyitott, szeretnének bővülni, felpezsdíteni a klub életét.

 

 

Feltételrendszer

Az Avasi Fotókör önképző kör jellegéből adódóan mindenkinek hozzá kell járulni a közös tudáshoz, fejlődéshez, ezért fontos a kooperációs készség fejlesztése. A kooperáció legszebb pillanatai a fotókör közös kiállításain mutatkoznak meg.

 

Alkalmazott eszközök, módszerek

A fotókör indulásakor elsődleges szempont a kulcsemberek megtalálása volt, akik később megszervezték, koordinálták a klubot, bevontak új embereket, és meghatározó feladatot vállalnak a klub gondozásában.

 

Eredmények, kimenet

A klub már számos kiállításon van túl, a tagjai folyamatosan változtak, cserélődtek, ezért a klub működése már eltér a kezdeti struktúrájától, ez teszi élő kisközösséggé. Jelenleg új emberek bevonásával szeretnék elősegíteni a fennmaradását.

©2024 Dialog Egyesület. Designed By Endi

Search